Uitzending
RTL Boulevard - 15-2-2020

15-2-2020

RTL Boulevard

216 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Danny de Munk kan niet voorstellen dat zijn relatie loopt zoals de Borsato's
Danny is na al 30 jaar nog altijd even verliefd op 'zijn' Jenny. Wat is zijn geheim voor een goed huwelijk? Wij vroegen het hem.

Danny de Munk ziet Abraham maar is wilde haren nog niet kwijt
Danny de Munk wordt volgende week 50, zit bijna 40 jaar in het vak én de oude rot heeft net weer een nieuwe single uit. Wij zochten hem alvast op om terug te blikken op zijn carrière.

Lewis Capaldi ondanks succes nog altijd even nuchter
De Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi pakt op dit moment de hele wereld in met zijn emotionele nummers en typisch gevoel voor humor. Wij spreken deze rijzende ster.

Sipke Jan heeft nog altijd contact met First Dates-vlam
Nu alle rozen in het water staan is het tijd om terug te blikken op Valentijnsdag. Voor de BN'ers uit First Dates is dat voor de één heel leuk, voor de ander wat minder.

Sjinkie Knegt haalt na lange revalidatie ijzers weer uit het vet
Sjinkie Knegt heeft onder luid gejuich zijn comeback gemaakt bij het WK in Dordrecht. Vandaag haalde hij alles uit de kast voor de 1500 meter en dat is al een prestatie op zich, nog maar zo kort nadat hij vorig jaar ernstige brandwonden opliep.

John van den Heuvel over nieuw aanknopingspunt bombrieven
De mysterieuze bombrieven houden het hele land in zijngreep. Vandaag onthult De Telegraaf dat er een eerste, échte aanwijzing is die succes moet opleveren in de jacht op de dader. John van den Heuvel weet meer.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 15 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie