Uitzending
RTL Boulevard - 20-2-2020

20-2-2020

RTL Boulevard

282 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dave en Donny Roelvink lanceren eigen kledinglijn
Een beetje BN'er heeft een eigen kledinglijn. Ook Dave en Donny Roelvink scharen zich nu in dat rijtje. Aan RTL Boulevard vertellen ze meer over hun eigen kledinglijn.

Bureau Burgwallen krijgt vervolg in andere stad
Het succes van Bureau Burgwallen is niet onopgemerkt gebleven. Daarom gaat de politieserie in vervolg, in een nieuwe stad. Een Brabantse stad staat dit keer centraal.

Topcrimineel Danny K. op dodenlijst Taghi
In geheime dossierstukken die RTL Boulevard heeft ingezien, valt te lezen dat Ridouan Taghi volgens de politie ook de bekende Amsterdamse crimineel Danny K. op een dodenlijst heeft staan.

Boer Geert schrijft briefschrijfters nog steeds terug
De spraakmakende Boer zoekt Vrouw-kandidaat Geert heeft er al meerdere mislukte relaties op zitten. Gelukkig heeft hij nog wat brieven over die vrouwen destijds voor hem hebben ingezonden.

Boer Henk geeft sleutel tot succesvol BzV-avontuur
Henk van Vliet is inmiddels al jaren gelukkig na zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw. Hij en zijn vrouw Fiona hebben zelfs drie kinderen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie