Uitzending
RTL Boulevard - 18-2-2020

18-2-2020

RTL Boulevard

375 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Floortje Dessing vertelt over nieuwe liefde en nieuw seizoen show
Van de oorlog in Jemen tot 't platteland van Nepal: na 5 succesvolle jaren onderweg naar 't einde van de wereld, keert Floortje in een nieuw seizoen terug naar de plekken die de meeste indruk op haar maakte.

Prinses Beatrix maakt kleinkinderen in n klap multimiljonair
De goedgevulde bankrekeningen van het Nederlandse koningshuis worden van generatie op generatie doorgegeven. En daar zorgt prinses Beatrix persoonlijk voor. Ook haar kleinkinderen zullen nooit op de kleintjes hoeven letten.

Kjeld Nuis zet weer voet op Nederlandse bodem na overwinning
Met een verse medaille om zijn nek kwam schaatser Kjeld Nuis weer terug in Nederland. Hij won, ondanks een allesbehalve optimale voorbereiding, op de 1500 meter.

Break-up Bridget Maasland en Andr Hazes beheerst alle headlines
De breuk tussen Andr Hazes en Bridget Maasland houden de gemoederen flink bezig. De storm wil niet gaan liggen en de media storten zich massaal op de twee.

Jury buigt zich voor het eerst over zaak Harvey Weinstein
Het lot van Harvey Weinstein ligt vanaf nu in de handen van een Amerikaanse jury. De rechtszaak tegen de filmproducent is van start gegaan en een twaalfkoppige jury zal zich buigen over de aantijgingen.

Hoe gaat het met Jan Smit na kliniekopname in Spanje?
Jan Smit wilde er alles aan doen om weer de oude te worden voor zijn presentatieklus tijdens het Eurovisiesongfestival. Met die reden ging de zanger een Spaanse kliniek in.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 18 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie