Uitzending
RTL Boulevard - 14-4-2018

14-4-2018

RTL Boulevard

575 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Waylon is klaar voor het Songfestival
Waylon kan zaterdagavond alvast even gluren hoe zijn concurrenten het in mei gaan doen, want Eurovision In Concert is in Nederland.

Ouderen in films steeds populairder
Er komen steeds meer films en series met ouderen in de hoofdrol. En daar smult Nederland van, maar waarom? Tim Oliehoek praat je bij.

Opvolger Temptation Island bekend
Wat moeten we straks als Temptation Island is afgelopen?! Godzijdank start er vanaf dinsdag een nieuw programma: Een Nacht Met Mijn Ex. Evelien Stallaart is in de studio om te vertellen waarom wij zo graag naar dit soort tv-shows kijken.

Jantje O. slaat terug
Kickbokser Jantje O. zegt jarenlang onschuldig in de bak te hebben gezet voor de moord op bokser John Smit. Nu slaat Jantje O. terug met een nieuw boek. Peter R. heeft 'm alvast gelezen.

Houdt Dotan iedereen voor de gek?
De Volkskrant is erachter gekomen dat Dotan een groot aantal nepfans heeft die hem ophemelen en voor goede promotie zorgen. Hoe zit dit precies en houdt Dotan nu iedereen voor de gek?

Keert de serie Dexter terug?
Het beste nieuws van de dag voor grote Dexter-fan Rick Brandsteder, want keert de populaire serie terug?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 14 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie