Uitzending
RTL Boulevard - 11-4-2018

11-4-2018

RTL Boulevard

841 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marieke gaat lang in Utopia bij de verloofde Laura en Charlotte
Eerste Utopia verloving is een feit! Oud Utopia bewoonsters Laura en Charlotte hebben elkaar hier ontmoet en gevonden. Laura gaat afgelopen week op haar knien in het beloofde land.

Adam Curry mag lunchen met de royals
Vandaag mag uitblinker Adam Curry koninklijk lunchen met koning Willem-Alexander en koningin Mxima.

De geruchtenmachine draait overuren: Anna Wintour weg bij Vogue?
De modewereld staat op zijn kop en er wordt volop gespeculeerd over haar eventuele opvolger. Nikkie praat ons bij.

Robert ten Brink brengt opnieuw geliefden bij elkaar
Robert ten Brink vliegt vaker de wereld over dan de gemiddelde top DJ. De presentator brengt op de meest onmogelijke locaties geliefden bij elkaar. Voor het nieuwe seizoen Love Is In The Air gaat hij naar Australie en Nieuw Zeeland.

Goed poepen doe je zo
Vandaag is het Nationale Poepdag. Hadassa Voet vertelt ons alles over haar methode de Superpoeper, zodat er nooit meer stront aan de knikker is op de wc.

NikkieTutorials heeft 10 miljoen volgers op Instagram
Nikkie de Jager is door het dolle heen; deze beautyvlogger heeft maar liefst 10 miljoen op Instagram. In het drukke agena weet ze toch nog tijd te maken voor een belletje met RTL Boulevard.

Beau tegen advocaat Kemna Casting: 'Lik m'n reet'
Vanwege sexueel intimiderend gedrag en machtsmisbruik maakte Kemna Casting in november bekend alle zakelijke banden met Job Gosschalk te verbreken, toch is dat nog niet gebeurd. Beau kan het niet meer aanzien en is openhartig over zijn ervaring met Job.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie