Uitzending
RTL Boulevard - 10-4-2018

10-4-2018

RTL Boulevard

614 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eten uit een schaalt is tegenwoordig hipper dan hip
Het volstoppen van kommen vol fairtrade, onbewerkte en vooral Instagram-waardige ingredienten is hot. Quinta & Gerrit Jan Witzel brachten de Poke Bowl naar Nederland en het Hawaiiaanse hapje gaat voorlopig nergens heen.

Johnny de Mol stapt in emotionele achtbaan
Johnny gaat in het tweede seizoen van De Reis van je Leven met ongeneeslijke zieken en zijn of haar vriendengroep naar de bestemming van hun dromen. Op die trip wordt volop genoten, maar ook diepgaande gesprekken gevoerd.

Rose Bertram heeft een nieuwe spannende klus
Op dit moment zit Rose met haar pasgeboren dochter en vriendlief Gregory van der Wiel nog op een roze wolk ver in Canada. Binnenkort komt ze naar Nederland want ze gaat aan de bak als presentatrice.

Steeds meer gebruikers zeggen doei tegen Facebook
Facebook-oprichter Mark Zuckerberg moet vandaag en morgen met de billen bloot! Hij wordt gehoord door het Amerikaanse Congres over alle schandalen rondom privacy.

Komt er eindelijk een einde aan de Mocro-oorlog?
De zogenoemde Mocro-oorlog woedt al jaren in Amsterdam met een dodenaantal van ver boven de twintig. Vandaag staan vijf verdachten in deze strijd voor de rechter.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 10 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie