Uitzending
RTL Boulevard - 13-4-2018

13-4-2018

RTL Boulevard

513 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bridget werkt nu samen met de allergrootste choreografen
Voor het vierde seizoen van Dance Dance Dance is er weer een blik verse BN'ers open getrokken: onder andere Patrick Martens, Holly Mae Brood en onze eigen Miljuschka en Bridget zijn zich keihard in het zweet aan het werken om de danspasjes onder de knie te krijgen.

Arie duikt met Beau en Luuk de sportschool in
Een goede bilpartij is tegenwoordig onmisbaar en dus trainen, smeren, injecteren en showen we onze derrire massaal. Arie legt uit hoe je jouw bips nog mooier kunt maken.

Temptation-kenner Goedele is keihard tegen Peter
Goedele Liekens gaat ervan uit dat Peter R. de Vries niks weet over Temptation Island. En dat klopt.

Goedele Liekens is bang voor Temptation Tim
De laatste kampvuren van Temptation Island zijn gedoofd, dus het einde van de ultieme relatietest nadert. Tijd om de balans op te maken samen met Goedele.

Honderden liefdesbrieven Boer Zoekt Vrouw gelekt
Al jaren staan mannen en vrouwen in de rij om op een date te gaan met een leuke boer of boerin. Alle liefdesbrieven die daarvoor geschreven hebben zijn nu online gelekt op website Slebs.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 13 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie