Uitzending
RTL Boulevard - 12-4-2018

12-4-2018

RTL Boulevard

573 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Roxeanne en Andr tellen af naar Holland Zingt Hazes
Zaterdag is het weer zo ver: Holland Zingt Hazes. Marieke gaat langs bij Roxeanne en Andr om te kijken hoe het staat met de zenuwen.

Dit model werd wereldberoemd door haar unibrow
Sophia Hadjpanteli is 21 als ze haar natuurlijk blonde wenkbrauwen zwart verft. Ze wordt in n klap bekend als unibrow model en start onbedoeld een movement.

Gezinsuitbreiding voor Lil' Kleine
De theatershow van Lil' Kleine wordt binnenkort uitgezonden in bioscopen door het hele land. En de rapper heeft ander leuk nieuws: hij heeft een nieuwe hond.

Het nieuwe proces tegen Bill Cosby is begonnen
De gloriedagen van Bill Cosby zijn al lange tijd voorbij, maar hij lijkt nu wel heel diep in de nesten te zitten. Er is namelijk een derde vrouw die onder ede heeft verklaard dat ze is misbruikt door deze schimmige acteur.

Khlo's zwangerschap ging niet zonder slag of stoot
De Amerikaanse showbizzmedia zijn in rep en roer vanwege de geruchten dat Tristan Thompson, de vriend van Khloe Kardashian, is vreemgegaan. Extra pijnlijk: de realityster is op dat moment hoogzwanger.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 12 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie