Uitzending
RTL Boulevard - 13-1-2021

13-1-2021

RTL Boulevard

279 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Familie reageert op dood van 14-jarige Lotte uit Almelo
Almelo is in shock door de dood van een jong meisje. Het stoffelijk overschot van de 14-jarige Lotte werd dit weekend gevonden op een afgelegen industrieterrein net buiten de stad. Drie verdachten zitten vast, het gaat om een vader en zijn twee minderjarige zonen.

Dit was het nieuws blijft moppen tappen in 40ste seizoen
Champagne voor de heren van de satirische quiz 'Dit was het nieuws'! Morgen begint het 40ste seizoen. Het is het 25ste jaar en ze bereiken de magische grens van maar liefst 250 afleveringen. Aan teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal en presentator Harm Edens de taak om ook in dit nieuwe seizoen 't nieuws weer onder de satirische loep te leggen.

Uitgelekt: de verhitte ruzie tussen Ali B en Waylon tijdens The voice of Holland
Waar de ruzie eerst werd afgedaan als een broodje aap verhaal, vertellen de volgende beelden wat anders. Er was wel degelijk sprake van een vlammende ruzie tussen The voice of Holland coaches Ali B en Waylon.

Gaby Blaaser deelt haar dieetgeheimen
De nieuwe Olga Commandeur is opgestaan. Niemand minder dan Gaby Blaaser probeert al stretchend, puffend en zwetend om al die luie thuiswerkers van de bank af te krijgen in haar nieuwe programma 'In Shape met Gaby Blaaser' op Videoland.

Diederik Jekel legt uit hoe gevaarlijk Britse variant van coronavirus is
Nederland heeft gisteravond weer massaal de tv afgestemd op premier Rutte. Onze lockdown wordt met minimaal 3 weken verlengd, dat was eerder al duidelijk en dus zijn we op dit moment eigenlijk vooral met één ding bezig: het Britse gevaar.

Andre van Duin onderging chemotherapie tijdens opnames Heel Holland Bakt
Andre van Duin is geopereerd aan darmkanker. De komiek en presentator heeft in stilte de afgelopen maanden chemotherapie gekregen, terwijl de opnames van onder andere Heel Holland Bakt gewoon doorgingen. Het nieuws vandaag komt op de sterfdag van Martin, hij overleed een jaar geleden

Ex doet aangifte tegen Gers Pardoel na horrorvakantie
Selina, de ex van Gers Pardoel, heeft aangifte gedaan tegen de rapper.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 13 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie