Uitzending
RTL Boulevard - 17-1-2021

17-1-2021

RTL Boulevard

520 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Vrienden van Amstel-artiesten zetten Ahoy op zijn kop: 'Heerlijk'
Het leek er even op dat de 23e editie van 'De Vrienden van Amstel Live' in het het water zou vallen, maar een livestream bood de oplossing. En met groot succes: maar liefst 600.000 huishoudens zagen hoe artiesten als Nick en Simon, Acda en de Munnik, Kraantje Pappie en Maan gisteravond een verlaten Ahoy op de kop zetten.

Miljuschka watertandt bij goede kaasfondue: 'Vooral de Zwitserse'
Veganuary, Dry January en alle andere goede voornemens vliegen ons de afgelopen weken om de oren. Maar goede voornemens zijn er om verbroken te worden en dus wordt het tijd dat we gewoon weer gaan genieten van een lekkere vette maaltijd zoals de kaasfondue. Miljuschka is groot fan en legt uit hoe je de perfecte kaasfondue klaarspeelt.

BN'ers vertellen waar zij tegenaan lopen met thuisscholing van kinderen
Niemand weet wanneer de scholen dan wl weer kunnen beginnen en dat zorgt bij ouders voor best wat kopzorgen. Ook bekende vaders en moeders zoals Tanja Jess, Babette van Veen en Wolter Kroes zien hun kroost worstelen met de lockdown.

Miljuschka vindt thuisscholing voor dochtertje 'best wel complex'
Het is voor niemand makkelijk om het lesgeven over te nemen van de scholen. Met twee kinderen thuis geldt dat ook voor Miljuschka Witzenhausen. Wat het extra complex maakt, is dat de dochter van de tv-kok dyslexie n epilepsie heeft. Ze legt uit hoe ze dat aanpakt.

'Britse koningshuis wordt boegbeeld van coronavaccin'
In het Verenigd Koninklijk is het alle hens aan dek. Met man en macht proberen ze alle coronapatienten te behandelen terwijl de ziekenhuizen overlopen. Het vaccineren gaat inmiddels ook gestaag door, en om ervoor te zorgen dat iedereen voor zo'n prik gaat, wordt er grof geschut ingezet in de vorm van de Britse royals.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie