Uitzending
RTL Boulevard - 10-1-2021

10-1-2021

RTL Boulevard

205 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Humberto Tan is helemaal klaar voor zijn talkshow-comeback
Vanavond is Humberto Tan terug van weggeweest op de late avond van RTL 4. De presentator presenteert voor het eerst zijn talkshow 'Humberto'. Hij geeft alvast een voorproefje.

Mel C over Spice Girs-tour mt Victoria Beckham
In 2019 waren de Spice Girls voor heel even terug van weggeweest en gaven ze een aantal optredens in het Verenigd Koninkrijk. Grote afwezige was 'Posh Spice' Victoria Beckham. Mel C vertelt aan RTL Boulevard dat een eventuele nieuwe tour wl met Victoria zou kunnen zijn.

Erik de Zwart reageert op zijn exit uit Wie is de Mol?
Als eerste naar huis gaan in 'Wie is de Mol?' is niet leuk, maar als tweede natuurlijk ook niet. Erik de Zwart vertelt over zijn avontuur in het programma.

Elise Schaap doet briljante persiflage van Miljuschka Witzenhausen
Nog even en we kunnen weer genieten van nieuwe aflevering van 'De TV Kantine'. Ook in het nieuwe seizoen zijn er weer nieuwe typetjes te zien, zoals Miljuschka Witzenhausen.

Prins Harry en Meghan Markle gaan volledig offline
Volgens de Britse krant The Sunday Times gaan prins Harry en Meghan Markle binnenkort al hun social media-accounts opdoeken. De online haat zou het koppel teveel zijn geworden en zelfs voor hun nieuwe stichting Archewell - die juist aandacht vraagt voor meer positiviteit in de wereld - zullen ze gaan zoeken naar alternatieve kanalen.

Leco reageert op verlenging lockdown: 'Het is triest'
Vandaag werd bekend dat de harde lockdown die momenteel in Nederland van kracht is waarschijnlijk met drie weken wordt verlengd. Voor de kappers, die nog altijd dicht zijn, is dat natuurlijk opnieuw een klap in het gezicht. Leco reageert op het nieuws.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 10 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie