Uitzending
RTL Boulevard - 9-1-2021

9-1-2021

RTL Boulevard

250 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie Plessen vertelt welk kledingstuk een vrouw in de kast moet hebben
Het is dit weekend precies 50 jaar geleden dat mode-ontwerpers Coco Chanel is overleden, maar waar zij haar ogen sloot, heeft ze die van miljoenen fashionista's juist geopend! Haar nalatenschap is nog steeds in iedere kledingkast terug te vinden en n van haar allergrootste erfenissen is dit mateloos populaire, kleine, zwarte jurkje...

Sven Kramer moet vriendin en dochter missen in aanloop van schaatstoernooi
Door corona ziet ook het leven van Sven Kramer er al maandenlang anders dan normaal uit. Internationale toernooien zijn gecancelled en in Thialf mag geen publiek komen, maar het betekent ook dat hij nu minder tijd door kan brengen met zijn vriendin Naomi van As en dochtertje Kae die groeit als kool.

Akwasi reageert op afgebroken interview met NPO Radio 1
Akwasi heeft zojuist gereageerd op zijn abrupte afsluiting van het interview tijdens het NPO Radio 1 Programma 'Dit is de dag'.

De teloorgang van de ooit zo geniale acteur Shia LaBeouf
De promotie rond de nieuwe dramafilm Pieces of a woman is in volle gang. Hoofdrolspeler Shia LaBeouf schittert hierin van afwezigheid, dat komt omdat de ooit veelbelovende acteur weer zijn boekje te buiten lijkt te zijn gegaan. Toch zijn de recensies van de film lovend.

TBS'ers luiden de noodklok na zware coronamaatregelen
TBS-ers luiden de noodklok. Vanwege corona zijn de behandelingen die ze in de klinieken krijgen, niet optimaal. Ze kunnen bijvoorbeeld minder op verlof en hun behandeling zou vertraging oplopen. Met een beetje pech kan dat zelfs een kwestie van jaren worden.

Deze royals stelen als influencer de show op social media
Dat gravin Eloise een echte influencer is, dat is inmiddels wel bekend. Maar ze is niet de enige jongere met blauw bloed die lekker gaat op de sociale media. Internationaal kunnen ze er ook wat van, al moeten we het dan wel wat verder onderin de koninklijke stamboom zoeken.

Job neemt revanche met fantastische auditie in The voice of Holland
De 20-jarige Job Teunis wist een jaar geleden niet verder te komen dan de audities in The Voice of Holland. De coaches dachten de stem van een meisje te horen en stuurden hem terug naar Eindhoven. Gisteravond besloot Job revanche te nemen en wist hij alle juryleden omver te blazen.

Donald Trump permanent geblokkeerd op Twitter
Een flinke tegenslag voor Donald Trump. De man die bekend staat om z'n nogal opvallende uitspraken en relletjes op social media, mag en kan dat kunstje vanaf nu niet meer doen vanaf zijn oh zo geliefde Twitter-account. Want dat is hem afgepakt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 9 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie