Uitzending
RTL Boulevard - 11-1-2021

11-1-2021

RTL Boulevard

212 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Het schoolvoorbeeld van MAFS: Patty en Bram nog steeds gelukkig
Over de afgelopen seizoenen van 'Married at First Sight' is de oogst aan geslaagde huwelijken erg klein, maar dat cupido wel degelijk raak kan schieten dat bewijst het stel van het eerste uur: Bram en Patty!

De reboot van Sex and the City is eindelijk een feit
De geruchten over een terugkeer van Sex and the City duiken vaker op, dan dat de musical Soldaat van Oranje wordt verlengd. En dan toch vannacht, als een duveltje uit een doosje, maakt Sarah Jessica Parker bekend dat ze weer in de huid kruipt van haar beroemde karakter Carrie Bredshaw. Maar Kim Cattrall, beter bekend als Samantha Jones, is niet van de partij.

Vader Sharlayne: 'Naam van mijn dochter is gezuiverd'
Hlne J, de moeder van de 8-jarige Sharlayne die in 2015 van de tiende verdieping van een flat viel en overleed, is in Hoger Beroep schuldig bevonden aan de dood van haar dochtertje. Zij krijgt negen jaar en negen maanden cel. Vader Victor wees vanaf dag 1 al naar de moeder als dader en krijgt vandaag de gerechtigheid waar hij jarenlang voor heeft gevochten.

Ook politici vinden slepende lockdown steeds zwaarder worden
Morgenavond zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge de zoveelste vervelende maatregelen gaan afkondigen: het land blijft nog op slot, tot 9 februari. Ook Haagse politici hebben daar last van. RTL Boulevard sprak er een aantal over het niet kunnen sporten of op familiebezoek gaan, maar ook over rondvliegende klodders mayonaise.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie