Uitzending
RTL Boulevard - 11-10-2013

11-10-2013

RTL Boulevard

958 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De mooiste jaren van Frans Bauer komen nog
De fans van Frans Bauer kunnen vanaf vandaag weer massaal naar de winkel rennen, want de zanger lanceert 'De Mooiste Jaren Komen Nog'. Een zelf geschreven album met onder andere een bijzonder nummer over zijn vader.

'Homofobe' Gijp kreeg zelfs brieven van Openbaar Ministerie
Rene? van der Gijp lag afgelopen zomer nog onder vuur vanwege zijn uitspraken over homo's, maar dat heeft de voetbalkenner gisterenavond met een bijzondere actie proberen recht te zetten.

Koningin Sylvia beschuldigd van geschiedenisvervalsing
In Zweden heeft de koninklijke familie opnieuw met een schandaal te maken. In het boek "De geheimen van de koningin" komt namelijk aan het licht dat koningin Silvia de geschiedenis rondom haar nazi-vader heeft geprobeerd te vervalsen!

Willem-Alexander opent Campus United World Colleges
Willem-Alexander had vandaag een flinke trip voor de boeg, hij moest voor een opening namelijk helemaal naar Maastricht!

Gerard Joling is er LEKKER klaar voor
We hebben het er al dagen over. En vanavond is het zo ver, het Lekker concert met Gerard Joling in de Ziggo Dome en zijn 300.000 LED-lampjes.

Voorpret met Nick & Simon
Het is een spannende avond voor Nick en Simon, ze staan vanavond in een uitverkocht Gelredome. Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet en wij gingen even bij ze langs.

Nederland-Ruslandjaar weinig succesvol
Dit jaar is het Nederland Rusland jaar, maar van een succes is eigenlijk geen sprake. En dan moet 't hoogtepunt nog komen: onze koning en koningin reizen over een maand af naar Moskou.

Badr Hari
Dag twee van het proces van Badr Hari zit er op. En er zijn weer een aantal opmerkelijke dingen gebeurd in de rechtbank vandaag, toch loopt de zaak behoorlijke vertraging op.

Laatste GTST voor Cynthia Abma
Vanavond is het zo ver. Bianca Bouwhuis, oftewel Cynthia Abma is voor het laatst te zien in GTST. Wij spraken haar vandaag over het onvermijdelijke afscheid.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 11 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie