Uitzending
RTL Boulevard - 7-10-2013

7-10-2013

RTL Boulevard

1247 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Heleen van Royen en haar Bart echte levensgenieters
Het nieuwe setje Heleen van Royen en Bart, drummer van de band Rigby, is afgelopen zomer 't gesprek van de dag. En 't liefdesvirus is inmiddels overgeslagen op dochter Olivia, die sinds vorige maand met Rory, de gitarist van Rigby thuis kwam.

Ralf Mackenbach viert uitbundig achttiende verjaardag
Ralf Mackenbach is eindelijk volwassen. Dit weekend mocht de zanger 18 kaarsjes uitblazen tijdens zijn exclusieve Birthday Bash in Eindhoven.

Boek uit over KLM-huisjes
Dit weekend is er een bijzonder boek uitgebracht, het heet "sterke verhalen" en gaat over de traditionele porseleinen KLM huisjes.

PremiŤre nieuwe Sinterklaasfilm
Afgelopen zaterdag was in Ede het heerlijk avondje al gekomen, want daar ging de film 'De club van Sinterklaas en de pietenschool' in premiere. Een spannende dag voor familie van Dijk.

Koning Boudewijn luisterde Albert af
Onze collega's van het Belgische programma Royalty brachten dit weekend een behoorlijke onthulling over de Koninklijke familie en hun bel-gedrag

Prins Harry naar AustraliŽ
Afgelopen weekend mocht prins Harry zijn grootmoeder, Koningin Elizabeth, vertegenwoordigen in AustraliŽ. En wat blijkt nou, ook daar is de knappe prins ongekend populair.

Hadewych Minis en Katja Schuurman in dezelfde jurk
Gouden Kalf winnares Hadewych Minis straalde als een echte ster tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren. Zoals dat hoort tijdens zo'n gala deed zij dat in een prachtige jurk.

Carice van Houten met Kees van Nieuwkerk op rode loper
Carice van Houten en haar 12 jaar jongere vriend Kees van Nieuwkerk straalden op de rode loper. Het is duidelijk: de twee zijn stapelverliefd op elkaar.

Epke goud op WK
Er was nog maar een titel die Epke Zonderland niet op zijn erelijst had staan, en gisteren op het wereldkampioenschap turnen in Antwerpen was het zo ver!

Jan Kooijman strikt Julian Moore
Jan had in Los Angeles een interview met Julian Moore.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 7 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie