Uitzending
RTL Boulevard - 15-10-2013

15-10-2013

RTL Boulevard

1200 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Celine Purcell in GTST en Purper Ladies
Na 't stoppen van kinderen geen bezwaar is Celine Purcell niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo schittert ze straks in de theaters met de purper ladies en al een aantal maanden maakt ze als Femke Blok Rik het leven zuur in GTST.

Proces overval ouders Frans Duijts gestart
Bij de rechtbank in Arnhem is vandaag het proces begonnen tegen 4 mannen die worden verdacht van het beroven van de ouders van volkszanger Frans Duijts uit Tiel.

Felipe en Letizia klaar voor koningschap
Na Nederland en Belgie lijkt Spanje het volgende land te zijn waar 't staatshoofd binnenkort wordt opgevolgd door zijn of haar zoon. Kroonprins Felipe is er in ieder geval helemaal klaar voor...

One Direction winkel geopend in Utrecht
Zaterdag werd een popupstore in Utrecht geopend en dat is een schot in de roos, terwijl de jongens zelf in geen velden of wegen te bekennen zijn.

Voorbezichtiging 'Wij Willem' in Paleis Het Loo
Volgende maand barsten de festiviteiten rond 200 jaar Koninkrijk los. Paleis het Loo neemt vast een voorschotje en pakt uit met een bijzondere tentoonstelling!

Suzanne Bosman vertrekt bij RTL Nieuws
Breaking news vandaag op de nieuwsredactie van het RTL Nieuws: Suzanne Bosman vertrekt na 15 jaar als anchor.

Willem-Alexander opent publiekscentrum Nationaal Archief
Koning Willem-Alexander heeft vandaag een gaatje ingeruimd in z'n agenda om het nieuwe publiekscentrum van het Nationaal Archief te openen. En daar kwam hij oog in oog te staan met kattebelletjes van zijn voorouders.

Dubbelinterview Jort Kelder en Lauren Verster
Jort Kelder en Lauren Verster zijn al weer drie jaar een stelletje. De twee zijn nooit zo happig op een interview samen, maar voor hun eerste samenwerkingsproject ooit tijdens de Marie Claire Starters Award, maakten ze toch een uitzondering.

Sandra Bullock rapt
Dat Sandra Bullock kan acteren weten we allang, maar er is meer...

Premiere Feuten Het Feestje
Gisterenavond was de ontgroening van de film Feuten Het Feestje in Tuschinski in Amsterdam, waar in ieder geval een hoop dames een verhoogde hartslag kregen bij 't zien van Manuel Broekman.

Carl Philip beschuldigd van plagiaat
Prins Carl Philip van Zweden, die is behoorlijk in opspraak geraakt.

Ruth Jacott weer op het podium
Het Metropole Orkest is misschien wel het bekendste orkest van ons land en om dat zo te houden, komen alle grote Nederlandse artiesten vanavond bij elkaar voor een heel bijzonder concert.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 15 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie