Uitzending
RTL Boulevard - 4-10-2013

4-10-2013

RTL Boulevard

1349 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Johnny viert feest, Art heeft pech
De een viert feest in televisieland en de ander heeft dikke vette pech.

Dertig jaar Playboy in Nederland
De Nederlandse Playboy bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumnummer met niemand minder dan Beertje van Beers op de cover. Gisteravond was de feestelijke onthulling met veel bubbels!

John Legend wil leerlingen inspireren met masterclass
Ordinary People, Save Room en Made to love, het zijn enkele hits van zanger John Legend. Inmiddels is zijn vijfde album Love in the Future uit en twee weken geleden is hij ook nog in het huwelijksbootje gestapt. Wij spraken hem vanmiddag in Tilburg!

Repeteren met Jaime en Viktoria
Gisteren was het al een mooie dag voor prins Jaime en Viktoria, ze trouwden namelijk voor de wet! Maar vandaag gaat het feest gewoon door!

Sterrenfotograaf Terry O' Neil showt zijn beste werk
Terry O'Neill is een wereldberoemde fotograaf die veel beroemdheden voor zijn lens heeft gehad: van Kate Moss tot Naomi Campbell en van Elton John tot Johan Cruijff. We spraken hem bij zijn expositie in Amsterdam.

Achtergrondzangeres Frans Bauer bij Voice
In een nieuwe auditie-aflevering van The Voice of Holland komt weer een bekende voorbij. Dit keer mag Khadija zich naar de Battles proberen te zingen. Khadija is al heel lang achtergrondzangeres bij Frans Bauer.

Monic Hendrickx maakt zich op voor Gouden Kalveren Gala
Vanavond worden de prestigieuze Gouden Kalveren uitgereikt en dan wil de genomineerde Monic Hendrickx er natuurlijk op haar paasbest uitzien.

Partner Henk Krol in opspraak
Henk Krol ligt vandaag onder vuur vanwege gedoe rond niet afgedragen pensioenpremies voor zijn personeel, maar zijn partner kan er ook wat van als het gaat om een potje frunniken met de boekhouding.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 4 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie