Uitzending
RTL Boulevard - 17-10-2013

17-10-2013

RTL Boulevard

1156 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hans Klok kijkt naar James in Flashdance
Hans Klok staat zelf avond aan avond met zijn shows in het theater, maar zijn vriend James werkt zich ook in het zweet als danser in de musical Flashdance. Gisteren was Hans een avondje vrij, en zat hij zelf in de zaal om zijn grote liefde te zien schitteren.

Maddie in Duitse Opsporing Verzocht
De vermissing van Madeleine McCann houdt deze week weer de hele wereld in zijn greep. BBC Crime Watch trapte af met een speciale uitzending, daarna volgden het Nederlandse Opsporing Verzocht en het Duitse Aktenzeichen Ex Ypsilon Ungelost.

Matsoe Matsoe over Everybody Loves Joey
Joey, beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso, moest het lange tijd zonder vriendin stellen, maar daar komt binnenkort misschien wel een einde aan.

Frank R. voor de rechter
Precies e?e?n week geleden is er een grote zedenzaak naar buiten gekomen. De verdachte in deze zaak, Frank R. uit Cuijk, blijkt al sinds mei van dit jaar vast te zitten, maar misschien komt daar volgende maand verandering in.

Nieuwe theorieŽn Natalee Holloway
Er is weer reuring in de zaak rond Natalee Holloway. Brandpunt Reporter is tot de conclusie gekomen dat de politie op Aruba een belangrijke verdachte in de zaak heeft laten lopen. Het programma is in het politiedossier gedoken, en komt onder andere met een scenario waarin Joran niet schuldig ho?e?ft te zijn.

Persdag musical Sonneveld
Wim Sonneveld overleed op 58-jarige leeftijd aan een hartaanval. Om zijn oeuvre niet verloren te laten gaan, is er hard gewerkt aan een musical. Vandaag was de perspresentatie en daar was iets bijzonders aan de hand.

Opname videoclip Nielson & Blof voor Mannenharten
Het gaat meer dan goed met de zanger Nielson: na hits als Beauty and de brains en Hoe (hoe-oe), schiet hij momenteel de hitlijsten in met de titelsong voor de film Mannenharten. En dat doet hij met niemand minder dan de heren van BLOF. Vandaag waren we bij de opnames van de video.

Persdag Welkom bij de Kamara's
Overleven bij een primitieve Afrikaanse stam is al zwaar voor de gemiddelde bekende Nederlander, en dan moeten ze ook nog allerlei rare opdrachten uitvoeren. Dit is het nieuwe programma Welkom bij de Kamara's.

De 3J's cover door Lori Lieberman
De mannen van de 3J's gaan carriere maken in de Verenigde Staten, nouja een soort van.

Rusland: zaak-Borodin niet opgelost
De diplomatieke betrekkingen tussen Rusland en Nederland staan al lichtelijk op scherp, maar vandaag heeft Rusland de druk nog even opgevoerd.

Follow-up aflasting Anouks Symphonica
De grote vraag van vandaag is natuurlijk: hoe gaat het met de gezondheid van zangeres Anouk? En gaan de twee concerten in het Gelredome van vrijdag en zondag nog wel door?

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 17 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie