Uitzending
RTL Boulevard - 15-7-2019

15-7-2019

RTL Boulevard

260 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

André Rieu vertelt zijn grote plannen aan André van Duin
Ieder jaar walst André Rieu met zijn Johan Strauss orkest over het Middeleeuwse Vrijthof in zijn geboortestad Maastricht. Sinds drie jaar wordt deze show ook gefilmd en in bioscopen over de hele wereld vertoont. Speciale reporter André van Duin is deze keer nauw bij de film betrokken en interviewt voor ons de koning van de wals

Gemoederen lopen hoog op bij R. Kelly-zaak
De zaak tegen R Kelly is al een tijdje bezig. De zanger die op borgtocht vrij was, is nu afgelopen donderdag weer opgepakt. Hij heeft inmiddels al dertien beschuldigingen op zijn naam staan, waaronder het bezit van kinderporno, seksueel misbruik en belemmering van de rechtsgang.

Linda de Mol neemt Jan Kooijman mee op sexy vakantie
Linda de Mol is nog maar net begonnen met haar nieuwe baan bij SBS of ze neemt direct al wat vakantiedagen op. Voor het augustus-nummer van haar blad vertelt ze, slechts gehuld in een handdoekje, Jan Kooijman over haar ultieme vakantie invuling...

Miljuschka Witzenhausen last pauze in
Het proces tegen haar oom Willem Holleeder, de constante druk op haar familie en het gevaar voor eigen leven. Het wordt Miljuschka Witzenhausen allemaal even te veel en daarom doet ze een stapje terug.

Premiere Lion King verliep niet zoals gepland voor Olcay
Olcay was gisteren bij dé grote Europese premiere van The Lion King in Londen. De gele loper stond bommetje vol met grote sterren die kwamen kijken naar het levenseschte avontuur van Simba.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 15 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie