Uitzending
RTL Boulevard - 14-12-2019

14-12-2019

RTL Boulevard

240 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Janny en Robrt dolenthousiast over nieuw seizoen Heel Holland Bakt
Morgen start alweer het zevende seizoen van Heel Holland Bakt. Aan juryleden Janny van der Heijden en Robrt van Beckhoven de eer om op zoek te gaan naar de creme de la creme onder de amateurbakkers! Aran gaat langs met een zelf gebakken taart.

Koffietijd-koks vertellen hoe je zonder stress kan kokkerellen tijdens Kerst
Met kerst wil iedereen natuurlijk zonder stress kokkerellen. Daarom zond Koffietijd samen met PLUS zojuist een 2 uur durende special uit. Er werd proefgekookt als voorbereiding op de feestdagen. De tv-koks vertellen trots wat ze hebben bereid. Nou, het water loopt mij in de mond. Heb je de uitzending niet gezien en wil je ook stap voor stap mee-koken? De uitzending is online terug te bekijken op de site van Koffietijd.

Nikkie Plessen vertelt over de hype rondom de 'lelijke kersttrui'
De kersttrui: gekke prints, vrolijke teksten en vooral lekker fout. De praktische warmhouder voor de donkere dagen is niet langer alleen maar om de lachers op je hand te krijgen tijdens de kerstborrel, maar uitgegroeid tot een heus fashionstatement.

Kaj Gorgels vertelt over de zinderende finale van Expeditie Robinson
Morgen is het D day voor de kijkers van Expeditie Robinson. Eindelijk wordt bekend gemaakt wie de allesbeslissende titanenstrijd wint. Wij spraken Kaj vandaag tijdens de voorbereidingen.

Waar komt onderlinge haat tussen Michael van Gerwen en Jelle Klaasen vandaan?
Een aangeslagen en boze Michael van Gerwen na afloop van zijn zege in de tweede ronde op het WK Darts. Hij speelde tegen rivaal Jelle Klaasen maar daar blijkt meer onderlinge haat en diep leed te zitten dan gedacht.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie