Uitzending
RTL Boulevard - 30-12-2019

30-12-2019

RTL Boulevard

209 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Paul de Leeuw deelt cadeaus uit op oudjaarsavond
Paul de Leeuw pakt dit jaar nog 1x uit. Morgen op oudejaarsavond deelt hij, dit keer zonder Sinterklaas, kadootjes uit en laat op de valreep van 2019 wensen van gewone mensen in vervulling gaan.

Veel drank is tegenwoordig alcoholvrij te verkrijgen
Het is december en dat betekent: katers en een lever die overuren draait. Alleen is dat niet echt meer nodig want de supermarkten staan tegenwoordig niet alleen vol met alcoholvrij bier. Whisky, gin, wodka, tequilla en wijn: het is allemaal alcoholvrij verkrijgbaar.

Deze films mag je niet missen in 2020
Ondanks dat we tegenwoordig vanaf de bank de meest fantastische films en series kunnen bekijken, blijft ook de bioscoop mateloos populair. Wat zijn de films die je in 2020 absoluut niet mag missen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Gordon apetrots op ouderenprogramma 100 Jaar Jong
Dat Gordon een goeie klik heeft met de ouderen weten we allemaal, en dus is het niet zo gek dat hij weer een programma met ze maakt: 100 Jaar Jong. De entertainer is apetrots op de portretten die hij maakte van honderd-plussers.

Voor hulpverleners is jaarwisseling alles behalve feestelijk
Bekogeld worden met vuurwerk, ambulance-personeel knock-out slaan en agenten te lijf gaan... Voor hulpverleners is de jaarwisseling vaak alles behalve een feestelijk aangelegenheid. En tegen deze schandalige praktijken moet keihard worden opgetreden.

Hoofdrolspelers Baantjer vol vertrouwen over nieuwe serie
Vanavond start eindelijk de nieuwe serie Baantjer het Begin. In de nieuwe serie gaan de avonturen van De Cock verder waar de populaire film van eerder dit jaar eindigde. Wij spraken de hoofdrolspelers.

Piet Paulusma vertelt over leven na SBS
Het is een emotionele dag voor Piet Paulusma, want er komt na vandaag geen ''oant morn'' meer voor hem bij SBS. De weerman heeft z'n laatste werkdag in verband met z'n ontslag en we spraken hem vlak voor de uitzending.

Aangeslagen Danny de Munk reageert op inbraak
De vakantie van Danny de Munk op zonovergoten Curaao is vandaag bruut verstoord nadat er vanochtend in alle vroegte bij zijn huis in Purmerend een poging tot inbraak werd gedaan. Alles werd vastgelegd op camera. Danny is woedend en zet de aanval in.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 30 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie