Uitzending
RTL Boulevard - 27-12-2019

27-12-2019

RTL Boulevard

292 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Advocatenvak voorgoed veranderd sinds moord op Derk Wiersum
Op 18 september wordt Derk Wiersum voor zijn huis geliquideerd. De moord op de advocaat van de kroongetuige is een triest dieptepunt voor strafpleiters, rechters en officieren. Het leven van een advocaat in Nederland is voorgoed veranderd.

Wordt het knokken tussen Lil' Kleine en Madonna tijdens de Battles van TVOH?
Na zeven afleveringen Blind Auditions gaat the Voice of Holland een nieuwe fase in: namelijk de Battles. De kandidaten gaan vanavond zwetend de boxring in en ook tussen coaches Lil Kleine en Anouk gaat het flink knetteren.

Zo brachten de sterren de Kerstdagen door
Als bekende Nederlander moet je natuurlijk flink uitpakken met de kerst om nog een beetje op te vallen. Cadeaus van duizenden euro's, snoepreisjes, extravagante avondjurken en familiefoto's voor glinsterende bomen...

Hoe gaat het nu met de oud-deelnemers van Obese?
Voor de meeste van ons zijn de feestdagen het moment om jezelf even flink te laten gaan, maar als je je leven lang vecht tegen de kilo's, zoals Lilian en Angelie, oud -Obese-deelenemers, ligt dat toch even wat anders.

Top 2000-dj onder vuur om afzetten liedje Marco Borsato
Tussen kerst en oud en nieuw slaan de radiogolven in op hol, want het is weer tijd voor de TOP 2000. De echte hardcore muziekfans reizen stad en land af om de hitlijst zelf te beluisteren in het Top 2000 cafe in Hilversum. Lex kon natuurlijk niet achterblijven....

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 27 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie