Uitzending
RTL Boulevard - 29-12-2019

29-12-2019

RTL Boulevard

205 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Van Blackberry tot iPhone: je mobiel verandert altijd
Onze telefoons weten inmiddels meer van ons dan onze partner en vrienden. De afgelopen tien jaar hebben de smartphones zo'n beetje ons leven overgenomen. Maar is het nou allemaal een vooruitgang?

Nicolette Kluijver ontmoet geadopteerde olifantjes
Dat Nicolette Kluijver een dierenvriend is, dat weten we. Haar liefde voor dieren gaat zelfs zo ver dat ze is afgereisd naar Sri Lanka om daar olifantjes te adopteren. En dat levert natuurlijk hele schattige beelden op.

Oplichters slaan steeds vaker hun slag via WhatsApp
Internetcriminelen gebruiken steeds vaker WhatsApp om snel en veel geld binnen te harken. Ze stelen je profielfoto en gesprekken en weten op die manier in no time duizenden euro's af te troggelen. Het overkwam ook Wilma Hartog uit het Zeeuwse St. Annaland.

2019 was een zeer emotioneel radio-jaar
Vanmiddag zat radiomakend Nederland flink in de zenuwen: het radiomoment van 2019 werd bekendgemaakt op Radio 1. De emotionele column van Peter Heerschop over de aanslag in Utrecht maakte het meeste indruk. Sowieso was 2019 volgens radiomakers een zeer turbulent jaar.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 29 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie