Uitzending
Radar - 6-5-2019

6-5-2019

Radar

1228 x bekeken | 1 reacties
6
Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag wil weten hoe die boete berekend is, lijkt meer dan logisch. En toch krijgen klanten van banken niet die specifieke berekening wanneer ze erom vragen en kun je zelf nooit narekenen of de boete die je betaalt wel klopt. De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) concludeerde dit een jaar geleden ook al en toch laten de banken weinig verbetering zien. Wat moet er gebeuren om de banken wel zover te krijgen?

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken: thermobekers. Handig voor in de trein, in de auto en op het werk. Als je er een wilt kopen is de keuze enorm. Bij welke beker blijft je koffie of thee het langste warm, welke heeft de beste drinkdop, kan de beker tegen een stootje en gaat hij niet lekken in je tas? Radar test tien thermosbekers.

De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg. Deze uitzending van het programma Radar werd uitgezonden op maandag 6 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie