Uitzending
Radar - 22-12-2008

22-12-2008

Radar

1071 x bekeken | 0 reacties
6
Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen: van financiŽle schandalen en tests tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. De kijker heeft massaal gestemd op de Loden Leeuw voor de meest irritante reclame en de meest irritante BN'er in een reclame. Vandaag maken we de uitslag bekend en weten we wie deze twijfelachtige eer ten deel valt. De Sony Playstation 3 is sinds de lancering in maart 2007 een ongekend populair product. Radar krijgt echter steeds vaker klachten over problemen met de blu-ray speler, waardoor de Playstation niet meer bruikbaar is. Voor een product dat mensen honderden euro's heeft gekost, mag je verwachten dat je toch een paar jaar garantie krijgt. Maar krijg je dat ook? Het verkopen van alcohol aan iemand die al dronken is, is in Nederland bij wet verboden. Uit recent onderzoek blijkt echter dat deze regel met voeten getreden wordt. Radar gaat met verborgen camera en twee 'dronken' acteurs op stap en kijkt hoe makkelijk het is om 'ladderzat' een biertje te bestellen.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 22 december door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee