Uitzending
Radar - 18-5-2009

18-5-2009

Radar

1218 x bekeken | 0 reacties
6
Nanotechnologie
Wetenschappers kunnen werken met deeltjes die 10.000 keer kleiner zijn dan een mensenhaar: zogenaamde nanodeeltjes. Vaak zonder dat u het weet is dergelijke nanotechnologie al toegepast in uiteenlopende producten. Hoeveel weten we eigenlijk van de technologie af? Wat is het precies en wat zijn de risico’s? Antwoord op deze vragen, maandagavond, in Radar.

Onderhoudskosten graf
Radar duikt in de onderhoudskosten van een eigen gedenkteken. Uit een onderzoek van Radar onder de 100 grootste gemeenten in Nederland blijkt dat er nog al veel verschillen naar voren komen, als het gaat de kosten die een gemeente rekent voor het schoonmaken van een grafsteen en de vraag of het verplicht is door de gemeente te laten schoonmaken.

Douche: Regionale Ambulance Voorziening
Mevrouw Testers is 90 jaar wanneer er slokdarmkanker bij haar wordt geconstateerd. Vanuit het ziekenhuis wordt ze met een ambulance naar een verzorgtehuis gebracht. Onderweg vraagt mevrouw Testers of ze eventjes voor haar huis willen stoppen, zodat ze nog een laatste keer naar de bloemetjes in haar tuin kan kijken. Hoe reageert het ambulanceteam hierop?

Presentatie: Antoinette Hertsenberg

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 18 mei door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee