Uitzending
Puberruil XL - Loek en Luuk

Loek en Luuk

Puberruil XL

6-10-2009

| 3785 x bekeken | 0 reacties
7
Hoe reageert de stoere Loek op de 'meidenwereld' waar hij in terecht komt? En hoe bevalt het Luuk in de macho-wereld van Loek?

Luuk
Luuk woont samen met zijn jongere broertje en zijn ouders in het Achterhoekse plaatsje Doetinchem. Hij is bijna klaar met de Havo en hij kan niet wachten om daarna naar de theater- of kunstacademie te gaan.

Luuk heeft bijna alleen maar vriendinnen, heel veel vriendinnen zelfs. Met de meiden houdt hij beauty-avondjes en gaat hij regelmatig shoppen in de stad. Luuk is niet zo lang geleden ‘uit de kast gekomen’. In zijn omgeving wordt zijn geaardheid volledig geaccepteerd. Hij heeft op dit moment geen vriendje

Loek
Loek komt uit het Westland, is bijna zestien jaar en leidt een onbezorgd bestaan. Hij houdt van karpervissen, werkt bij de bakker en is smoorverliefd op zijn vriendinnetje.

Samen met zijn macho-vrienden gaat hij het liefst chillen op het schoolpleintje om de hoek. Loek komt uit een nuchter nest. Doordat hij is opgegroeid met drie oudere broers weet hij goed voor zichzelf op te komen. In Poeldijk en omstreken is volgens Loek iedereen hetero: ‘het woord homo gebruiken we alleen als scheldwoord’.

Deze uitzending van het programma Puberruil XL met de titel Loek en Luuk is uitgezonden op dinsdag 6 oktober door de KRO. De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie