Uitzending
Puberruil XL - Kayla en Olga

Kayla en Olga

Puberruil XL

22-9-2009

| 4327 x bekeken | 0 reacties
6
Olga
Kayla ruilt van leven met Olga, een ware diva die veel met haar uiterlijk bezig is. Olga’s roots liggen in Polen, maar ze woont al zeven jaar in Nederland. Met haar grote bos krullen en laag decolleté is Olga echt een verschijning. Ze woont in Almere in een rustige wijk, samen met haar Poolse moeder, twee broertjes en de Nederlandse man van haar moeder. Olga zou nooit de deur uit gaan zonder een flinke laag make-up. Haar moeder checkt altijd even of alles goed zit. Olga staat ingeschreven bij een modellenbureau en ze heeft regelmatig foto-shoots. In haar vrije tijd gaat Olga graag dansen met vriendinnen en ze bezoekt regelmatig een waarzegster.

Kayla
Het leven van de stoere en nuchtere Kayla staat in het teken van veel doen en hard werken. Kayla is geboren en getogen op een tweemast klipperaak. Het zeilschip van 25 meter dient als huis, maar wordt in de weekenden verhuurd aan groepen voor dagtochten. Kayla helpt de familie mee met het varen en de verzorging van de gasten. Naast het werk op de boot heeft ze een krantenwijk en doet ze aan judo op hoog niveau. Ze leeft met de hele familie op een kleine oppervlakte. Kayla’s kamer is ongeveer twee bij twee, dus veel ruimte voor zichzelf heeft ze niet. Daar heeft Kayla geen moeite mee, omdat ze nooit anders heeft

Presentatie: Ajouad El Miloudi.

Deze uitzending van het programma Puberruil XL met de titel Kayla en Olga is uitgezonden op dinsdag 22 september door de KRO. De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie