Uitzending
Puberruil XL - Jamie en Ruud

Jamie en Ruud

Puberruil XL

8-9-2009

| 4536 x bekeken | 1 reacties
8
Jamie
‘Metalhead’ Jamie komt uit uit Alkmaar. Hij draagt stoere kleding die hij zelf maakt, kleurlenzen en zit in een metalband. Hij werkt in de bouw en gaat één keer in de week naar school.

Zijn ouders zijn gescheiden. Jamie woont bij zijn moeder, maar hij is heel vaak aan ’t ‘chillen’ bij zijn vader. Daar mag hij gewoon in huis een jointje roken, maar wel onder de afzuigkap.

Jamie houdt van keiharde metalmuziek. Zelf zingt hij ook in een band, ‘Beg for Mercy’. Nou ja, zingen, hij doet aan grunten. Samen met zijn vrienden gaat hij graag uit in een van de metalkroegen in de Alkmaar. Jamie heeft een aantal piercings, waaronder drie in zijn lip. Hij vindt het leuk om er bijzonder uit te zien, maar wil graag beoordeeld worden op zijn karakter.

Ruud
Ruud woont samen met zijn zusje en zijn ouders vlakbij de Belgische grens in het kleine, gezellige Brabantse dorpje Eersel.

Ruud is een hele sociale jongen: hij doet de opleiding sociaal pedagogisch werk, werkt in een bejaardentehuis en loopt stage bij het Rode Kruis. Naast het werk in het bejaardentehuis, zit Ruud ook in het animatieteam van een camping in de buurt. Samen met wat leeftijdsgenoten vermaakt hij de kinderen van de campinggasten. Verkleden, zang en dans horen daar natuurlijk bij.

In het weekend drinkt Ruud het liefst samen met zijn vrienden biertjes in het hok bij hem in de tuin. Voor zijn ouders ook wel zo prettig, want dan kunnen ze de jongeren een beetje in de gaten houden.
Met zijn vrienden blowt Ruud nooit; hij zelf zou dat heel graag een keertje doen. Het lijkt hem ‘keigaaf om een keertje echt ‘knetterstoned’ te worden’.

Presentatie: Ajouad El Miloudi.

Deze uitzending van het programma Puberruil XL met de titel Jamie en Ruud is uitgezonden op dinsdag 8 september door de KRO. De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie