Uitzending
Pauw - 9-5-2017

9-5-2017

Pauw

1739 x bekeken | 0 reacties
6
Roos Schlikker
We praten bij Pauw met Roos Schlikker over haar eerste roman Huisje Boompje Beest over een nieuwe buurman in een vinex-wijk waar een luchtje aan zit.

Sarike de Zoeten en Vanessa de Vries-Liem
Sarike de Zoeten en Vanessa de Vries-Liem boden vandaag hun pamflet #ikziejewel aan aan politici in Den Haag. Dit pamflet vraag aandacht voor de intensieve zorg van zwaar gehandicapte kinderen. De ouders hebben vaak te maken met een enorme bureaucratie en willen de kwaliteit van de zorg voor kunnen kinderen verbeteren. Ze hebben het gevoel dat ze worden tegengewerkt door de overheid en de zorgverzekeraars. Tijd voor actie!

Gerard Joling en Tania Kross
Dinsdagavond was de eerste halve finale van het Songfestival in Kiev. Direct na afloop bespreekt Jeroen de optredens, de hoogte –en dieptepunten en de concurrenten van O'G3NE met het Pauw Songfestival-panel. Dit jaar bestaat het panel uit zanger en oud-deelnemer Gerard Joling en operazangeres Tania Kross. Ook schakelen we live met Cornald Maas om het laatste nieuws uit Kiev te bespreken.

In deze uitzending van Pauw waren Gerard Joling, Roos Schlikker en Tania Kross te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 9 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie