Uitzending
Pauw - 3-5-2017

3-5-2017

Pauw

1679 x bekeken | 0 reacties
6
Charles Groenhuijsen en Jort Kelder
Ophef over de Amerikaanse ex-president Barack Obama. Sinds hij geen president meer is, vierde hij vakantie met de rijken der aarde, zoals Richard Branson, sleepte hij een boekendeal van 65 miljoen dollar in de wacht én wist hij 400.000 dollar te strikken voor een uur spreken op een conferentie van een bank op Wall Street. Hypocriet, vinden de Amerikanen. Terechte kritiek? Een debat tussen Charles Groenhuijsen en Jort Kelder.

Nassiri Belaraj en Souad Boumedien
In de openhartige driedelige serie ‘Familie, geloof en hoop’ worden de homoseksuele Nassiri Belaraj en Souad Boumedien gevolgd in hun missie om homoseksualiteit binnen de Marokkaanse gemeenschap zichtbaarder te maken. Hun credo: we zijn er, en we gaan niet meer weg. De serie is vanaf zondag 7 mei te zien op NPO 2. Souad en Nassiri zijn te gast om te praten over hun strijd.

In deze uitzending van Pauw waren Charles Groenhuijsen en Jort Kelder te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 3 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie