Uitzending
Pauw - 8-5-2017

8-5-2017

Pauw

1938 x bekeken | 0 reacties
5
Teun van de Keuken en Daan Nieber
Keuringsdienst van Waarde viert haar jubileum. Al 250 afleveringen geeft het programma inzicht in de productie van ons voedsel en streeft ernaar misstanden aan het licht te brengen. Vanwege het jubileum wordt vanaf woensdag 10 mei de Keuringsdienst van Waarde-quiz uitgezonden. Presentator Teun van de Keuken en Daan Nieber zijn te gast.

Philip Freriks, Alexander Pechtold en Patricia Chagnon
Emmanuel Macron wordt de nieuwe president van Frankrijk. Met 66 procent van de stemmen versloeg hij zijn tegenstander Marine Le Pen van het Front National. Wat gaat President Macron betekenen voor Frankrijk, wat betekent deze uitslag voor Europa. En het verslagen Front National, hoe kijken zij naar hun verlies of valt er toch wat te vieren? We bespreken de uitslag met oud Frankrijk correspondent Philip Freriks, D66 leider Alexander Pechtold en Front National politica Patricia Chagnon.

Aad de Mos
Presteren onder immense druk. Feyenoord had daar gisteren klaarblijkelijk veel last van en was kansloos tegen Excelsior. Volgende week wacht de enige herkansing voor de Rotterdammers thuis tegen Heracles. Zullen ze eindelijk na 18 jaar weer een titel mogen vieren op de Coolsingel? En Ajax verdedigt in de Europa League een ruime voorsprong tegen Olympique Lyon. De finale wacht voor de Amsterdammers. Hoe ga je als voetballer om met die druk? Met oud-coach Aad de Mos bespreken we hoe om te gaan met druk en wat Feyenoord en Ajax moeten doen om succesvol te zijn.

In deze uitzending van Pauw waren Aad de Mos, Alexander Pechtold, Daan Nieber, Philip Freriks en Teun van de Keuken te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 8 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie