Uitzending
Pauw - 10-5-2017

10-5-2017

Pauw

904 x bekeken | 0 reacties
5
Marco Roelofs
Wie mag zich Ink Master van de Lage Landen noemen, wie is de beste tattoo-artist van Nederland en België? Over tien weken wordt de winnaar bekend van Ink Master, een serie die vanaf 15 mei te zien is op de tv-zender Spike. Marco Roelofs, ooit zanger van De Heideroosjes en nu van Stavast, presenteert de reeks. Hij zit zelf vol met tatoeages, net als de meeste kandidaten. Vanavond schuift Marco aan met drie kanshebbers op de Ink Master-titel, over ‘human canvasses’, de tattoo als kunstvorm en waarom varkenshuiden zo vreselijk zijn.

Bernice Notenboom
Bernice Notenboom is net terug uit het Noordpoolgebied. Ze deed er voor NASA drie weken onderzoek naar de sneeuwdikte en liet zich ophalen door 66 Nederlandse topbestuurders die ze de gevolgen van klimaatverandering liet zien. Vanavond is Bernice te gast.

Dennis van der Geest
Het is nooit te laat om op wereldreis te gaan. Dat dachten acht hoogbejaarden toen ze gevraagd werden voor het nieuwe SBS6-programma De wereld rond met 80-jarigen. Samen met Dennis van der Geest maken ze een reis langs de mooiste plekken op aarde en zien ze allemaal hun grote wens in vervulling gaan. Bij Pauw vertellen deelnemers Nelis en Ellis samen met Dennis van der Geest over hun hoogte -en dieptepunten. Hoe is het om op zo’n hoge leeftijd voor het grote avontuur te gaan?

In deze uitzending van Pauw waren Dennis van der Geest en Marco Roelofs te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 10 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie