Uitzending
Pauw - 5-5-2017

5-5-2017

Pauw

1678 x bekeken | 0 reacties
6
MYRTHE VAN DER MEER SCHREEF EEN VELDGIDS OVER ‘DE MANNELIJKE HUISGENOOT’
Schrijfster Myrthe van der Meer schuift aan bij Pauw om te praten over ‘Het houden van mannen’, haar nieuwe boek of eigenlijk veldgids voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten.

ANDRÉ VAN TOORN JAAGT OP VERSPILLING VAN BELASTINGGELD
‘Van Onze Centen’ is het nieuwe programma van André van Toorn vol overheidsmissers met belastinggeld. Hij brengt in totaal meer dan 50 miljoen euro in kaart. Allemaal geld dat op een andere manier besteed had kunnen worden. Denk aan jachthavens die nooit gebruikt worden, te smalle straten en geverfde huizen die op het punt staan gesloopt te worden. We blikken met Andre vooruit op zijn nieuwe programma!

DEBAT: ROSANNE HERTZBERGER EN RODERICK VEELO OVER DUMPERT EN GEENSTIJL
Stop met adverteren op websites als Dumpert en Geenstijl. Dat is de paginagrote oproep van columnist Rosanne Hertzberger en andere vrouwelijke journalisten in NRC Handelsblad en de Volkskrant. Het was de bedoeling het pamflet zaterdag te publiceren, maar vrijdag lekte de tekst uit via GeenStijl. Hertzberger vindt dat adverteerders zich terug moeten trekken van de sites, omdat ze vrouwonvriendelijk materiaal plaatsen. Volgens Roderick Veelo doet Rosanne aan ‘naming and shaming’. Hij vindt het applaus voor de boycot onder journalisten ‘huiveringwekkend’. Een debat.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 5 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie