Uitzending
Pauw - 6-11-2019

6-11-2019

Pauw

1931 x bekeken | 0 reacties
4
Alexander Pechtold, die een jaar geleden vertrok uit de Tweede Kamer en als fractievoorzitter van D66. Hij gaat als nieuwe directeur puin ruimen bij het CBR. Hoe snel heeft de oud-leider van D66 de problemen van herkeuringen en verlopen rijbewijzen onder controle? En hoe groot is het gemis van de politiek?

De ochtend na de geboorte van zijn dochters zat Tommy Wieringa alweer achter zijn schrijftafel. Geen gevaarlijkere vijand van de kunst dan de kinderwagen in de hal. Hoe heeft het vader-zijn zijn schrijverschap be´nvloed? Hij schreef allerlei kleine verhalen over een schrijver die vader werd. Dit bundelde hij tot een boek; 'Totdat het voorbij is'.

Het plantaardige tripmiddel ayahuasca is populair, maar sinds kort ook verboden in Nederland. Zowel voor therapeutische sessies als voor het van oorsprong Braziliaanse kerkgenootschap Santo Daimo, die het gebruikte voor religieuze ceremonies. Vanavond discussiŰren ondernemer Duncan Stutterheim, actrice Fajah Lourens en BNNVARA's Drugslab-presentator Nellie Benner over het verbod. Het verbod werd ingesteld in Nederland na twee sessies met ayahuasca met een dodelijke afloop.

In deze uitzending van Pauw waren Alexander Pechtold, Duncan Stutterheim, Fajah Lourens, Nellie Benner en Tommy Wieringa te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 6 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie