Uitzending
Pauw - 1-11-2019

1-11-2019

Pauw

1278 x bekeken | 0 reacties
4
Iedere vrijdag vragen we iemand om een week televisie voor ons te kijken en zijn of haar favoriete momenten mee te nemen. Emma Wortelboer heeft voor de tv-rubriek van Pauw naar allerhande programma's gekeken. Ze neemt vanavond haar meest opvallende fragmenten mee. Datingshows, spelshows en guilty pleasures!

Zaterdag start bij SBS 6 het programma Superkids, een talentenjacht voor uitzonderlijk getalenteerde, muzikale kinderen. Wibi Soerjadi en Gordon, gelouterde juryleden in talentenjachten, mogen deze kinderen beoordelen. Putten ze daarbij uit eigen ervaring als jong talent (Wibi), hebben ze het hart op de tong (Gordon), of houden ze zich een beetje in? En wat zijn hun plannen voor het komend jaar? Ze schuiven aan!

Zondag is het precies één jaar tot de Amerikaanse Verkiezingen. Terwijl het Huis van Afgevaardigden druk bezig is met de afzettingsprocedure tegen Donald Trump, is de campagne al volop begonnen. De belangrijkste vraag: welke Democraat neemt het volgend jaar tegen Trump op? Elizabeth Warren, Joe Biden, Bernie Sanders of een andere kandidaat? Amerikadeskundige Michiel Vos geeft een update.

Het groenste kabinet ooit gaat zijn eigen doelstellingen niet halen, blijkt vandaag uit doorrekeningen van het Planbureau van de Leefomgeving. Het kabinet kondigde meteen extra maatregelen aan zoals, zestig miljoen euro extra subsidie voor warmtepompen en zonneboilers. Voor GroenLinks leider Jesse Klaver gaan deze maatregelen niet ver genoeg. Hoe gaat hij de regering overhalen?

In deze uitzending van Pauw waren Emma Wortelboer, Jesse Klaver en Wibi Soerjadi te gast. Michiel Vos deed in deze uitzending verslag voor Pauw. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 1 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie