Uitzending
Pauw - 6-4-2015

6-4-2015

Pauw

1804 x bekeken | 0 reacties
6
Haar pasfoto wordt afgekeurd omdat ze er op lacht. Haar bankrekening wordt geblokkeerd omdat ze na achttien jaar nog steeds niet zelf een handtekening kan zetten. En het arbeidsbureau blijft er op hameren dat ze toch echt een baan moet gaan zoeken, maar Brigitte kan niet lopen, staan, recht zitten of praten. Vader Guido Bindels schreef een boek over zijn zwaar gehandicapte dochter. Daarin laat hij het absurdisme zien waar hij tegenaan loopt. Vanavond is hij met Brigitte en moeder Marion te gast.

Het is Tweede Paasdag en dat is een goede reden om eens met Ad Visser te praten over Relipop. Vanavond schuift hij aan bij Pauw en komt hij met een verrassende top 5 van liedjes met een christelijk tintje. Een mooi alternatief voor de Matthšus Passion in deze dagen.

Het was het weekend van Femke Heemskerk en ook wel een beetje van Sebastiaan Verschuren. Samen met oud-zwemster Conny van Bentum blikken Femke en Sebastiaan terug op de Swim Cup in Eindhoven. Femke Heemskerk won de 100 en 200 meter vrije slag en versloeg bij de 100 meter niemand minder dan Ranomi Kromowidjojo. Bij de mannen won Sebastiaan Verschuren dezelfde afstanden. Hij is na een moeizame periode weer helemaal in vorm.

Speciale troepen hebben vanochtend Sjaak Rijke bevrijd uit handen van islamitische terroristen. De Nederlander zat sinds 2011 vast in Mali, nadat hij met een Zweed en een Zuid-Afrikaan in een restaurant in Timboektoe ontvoerd werd. Zijn vrouw wist te ontkomen. Pauw spreekt erover met Mali-kenner Arnold Karskens, Rijke's burgemeester Victor Molkenboer en Arjan Erkel, die zelf ruim 600 dagen ontvoerd was in TsjetsjeniŽ.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 6 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!