Uitzending
Pauw - 4-6-2019

4-6-2019

Pauw

1270 x bekeken | 0 reacties
5
GroenLinks Kamerlid Zihni Özdil nam vandaag afscheid. Vanwege een conflict met fractieleider Jesse Klaver over het leenstelsel besloot hij vorige week om te vertrekken en zijn zetel aan de partij terug te geven.

Politiek verslaggever Joost Vullings volgt het debat in de Kamer over de aardbeving in Groningen van 22 mei jl. Minister Wiebes ligt onder vuur vanwege de trage afhandeling van de schade en vanwege zijn uitspraak over een 'bevinkje' in Westerwijtwerd. Ondertussen heeft minister Koolmees naar alle waarschijnlijkheid eindelijk een pensioenakkoord weten te sluiten. Wat houdt dat in voor mensen die graag met pensioen willen?

Anuar maakt samen met mede-cabaretiers Najib Amhali en Rayen Panday een comedyshow over de ramadan. Door grappige verhalen, typetjes en sketches maken ze de ramadan op hun eigen manier toegankelijk voor het publiek. De show is al twaalf keer opgevoerd en morgen is De Ramadan Conference om 20.35 uur te zien op NPO 1. Vanavond is het Suikerfeest en schuiven de heren aan om over hun show te vertellen.

Pinkpop is het oudste, onafgebroken georganiseerde festival ter wereld. Komende zaterdag start de 50e editie, met onder meer Fleetwood Mac, Lenny Kravitz, Elbow en Bastille. De Nederlandse vertegenwoordiging bestaat uit onder meer Golden Earring, die er ook bij waren bij de eerste editie, en debutante Davina Michelle. Over de hoogtepunten van 50 jaar Pinkpop, de meest opmerkelijke fragmenten en de verwachtingen over hun eigen shows, schuiven Earring-zanger Barry Hay en Davina Michelle aan.

In deze uitzending van Pauw waren Barry Hay, Joost Vullings, Najib Amhali, Rayen Panday en Davina Michelle te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 4 juni door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie