Uitzending
Pauw - 26-6-2019

26-6-2019

Pauw

997 x bekeken | 0 reacties
4
Remko Vrijdag en Martine Sandifort maakten samen vier theatervoorstellingen, onder meer 'Hulphond' en 'Voorlopig voor altijd', waarin ze veel liedjes zongen. Met de greatest hits daaruit hebben ze een speciale voorstelling gemaakt, die vanaf volgende maand te zien is op het rondreizende theaterfestival De Parade. Veel parodieŽn en pastiches, op schlager en metal, maar ook over hun aparte kijk op de romantische liefde. Over de achtergrond van hun liedjes schuiven Vrijdag en Sandifort vanavond aan. En ze zingen 'Dweilstront', met band onder leiding van Bart Rijnink.

De politie in Rotterdam heeft 2500 kilo crystal meth in beslag genomen. Zo'n grote vondst is volgens de politie niet eerder gedaan in Europa. Straatwaarde: honderden miljoenen euro's. Aan de ontdekking is uitvoerig recherchewerk voorafgegaan. Aan tafel Mick van Wely, misdaadjournalist van de Telegraaf en Andy Kraag, plaatsvervangend korpschef van de Landelijke Recherche.

Culinair journalist en restaurantrecensent JoŽl Broekaert schuift vanavond aan om te praten over de beste restaurants ter wereld.

In deze uitzending van Pauw waren JoŽl Broekaert, Martine Sandifort en Remko Vrijdag te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 26 juni door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie