Uitzending
Pauw - 25-6-2019

25-6-2019

Pauw

1992 x bekeken | 0 reacties
5
Er ligt een klimaatakkoord van het kabinet en de vier coalitiepartijen. Vandaag presenteerde NOS diverse plannen die officieel vrijdag worden bekendgemaakt. Het kabinet wil gas duurder maken en stroom goedkoper. Ook staan er plannen over rekeningrijden in het akkoord. Politiek verslaggever Xander van der Wulp over deze en andere klimaatvoorstellen.

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks doen de nabeschouwing van Nederland tegen Japan. Lukt het de Oranjeleeuwinnen om een ronde verder te komen of is Japan, net als op het WK in 2015, weer te sterk? Vanavond het antwoord.

Vandaag is het hoger beroep in de 'Minder-Marokkanen-zaak' tegen Geert Wilders begonnen. Er was al veel te doen rondom de zaak. We praten erover met Telegraaf-rechtbankverslaggever Saskia Belleman en Geert-Jan Knoops, advocaat van de heer Wilders.

EMDR staat voor 'Eye Movement Desensitization and Reprocessing' en kan een doeltreffende therapie zijn voor mensen met een trauma. Het wordt steeds vaker gebruikt, zo ook door Nadine Baer, Alies van Herp-Heida en Luna de Waater. Zij zitten aan tafel met specialist Sjef Berendsen, psycholoog en bestuurslid van de EMDR-vereniging. Hoe werkt het en wat maakt het zo succesvol?

In deze uitzending van Pauw waren Anouk Hoogendijk, Geert-Jan Knoops en Hélène Hendriks te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 25 juni door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie