Uitzending
Pauw - 23-5-2017

23-5-2017

Pauw

1227 x bekeken | 0 reacties
4
Wende Snijders
De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze teruggrijpen op een succesvolle tournee samen vorig jaar. Over wat de liefde voor haarzelf betekent, wie en wat haar daarbij inspireerde en, natuurlijk, hoe te reageren op een aanslag op concertpubliek, daarover schuift Wende Snijders vanavond aan. En ze zingt samen met het orkest.

Nynke de Jong
Columnist Nynke de Jong over de sanitaire stop van Tom Dumoulin in de etappe van vandaag in de Giro d'Italia. Hij staat nog steeds eerste in het algemeen klassement, maar zijn voorsprong is geslonken tot 31 seconden.

Xander van der Wulp
D66 en de ChristenUnie gaan niet met de VVD en het CDA verder onderhandelen over de vorming van een kabinet. Dat maakten Alexander Pechtold (D66) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie) dinsdag bekend na een urenlang verkennend gesprek met informateur Edith Schippers. Ze zien geen basis om verder te gaan. We bespreken het formatienieuws met parlementair verslaggever van de NOS Xander van der Wulp.

In deze uitzending van Pauw waren Nynke de Jong en Wende Snijders te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 23 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie