Uitzending
Pauw - 26-5-2017

26-5-2017

Pauw

1127 x bekeken | 0 reacties
7
ZANGER DOTAN OVER ZIJN NIEUWE SINGLE EN CAMPAGNE
Een dag voordat hij de studio in zou gaan om een nieuw album op te nemen gooide Dotan alles weg. Afgelopen week was er toch een nieuwe single: Bones. Ook roept hij met de campagne #insidemybones op tot minder filters en meer eerlijkheid op social media. Vrijdag was hij te gast en liet hij zijn nieuwe nummer horen.

HELGA VAN LEUR STOPT NA 20 JAAR ALS WEERVROUW
Helga van Leur stopt na 20 jaar trouwe dienst en minstens 2000(!) afleveringen als weervrouw bij RTL. Ze schuift aan bij Pauw om terug te blikken en vooral ook om vooruit te kijken. Wat gaat Helga nu doen?

MICHIEL VAN ERP OVER ZIJN DOCU-SERIE ‘DIT ZIJN WIJ’
Na twee afleveringen besloot de NPO de documentaireserie ‘Dit zijn wij’ van Michiel van Erp van de buis te halen. Er keken te weinig mensen. Nu, drie maanden later, is het programma terug — andere zender, ander tijdslot. Maker Michiel van Erp praat erover met twee van de personen die in de achtdelige voorbijkomen: personal trainer Liona en bikini-fitness-atlete Rafael.

NABESCHOUWING: GERT JAKOBS EN MARIJN DE VRIES OVER DE GIRO
Oud-profwielrenners Gert Jakobs en Marijn de Vries volgen de verrichtingen Tom Dumoulin in de Giro d'Italia aandachtig. Ze schuiven op de laatste dag van de Giro aan bij Pauw voor een nabespreking.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 26 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie