Uitzending
Pauw - 18-5-2017

18-5-2017

Pauw

1229 x bekeken | 0 reacties
4
Jörgen Raymann en Pieter Derks
Wanneer mag de politie iemand staande houden op straat? En wat mag je doen als er een inbreker in je huis staat? En kun iemand je aansprakelijk stellen voor een sportblessure? Jörgen Raymann en Pieter Derks bespreken hun nieuwe programma De Kleine Lettertjes, over (de soms bizarre) wet- en regelgeving in Nederland.

Joep Beving
Reclamemaker Joep Beving maakte al jaren muziek voor eigen plezier, tot hij een burn-out kreeg. Toen werd muziek maken ineens serieus. Joep, die last had van slapeloosheid en paniekaanvallen, speelde zichzelf rustig achter zijn piano. Op aandringen van vrienden nam hij zijn stukken op. Het album zette hij zelf op Spotify, een track belandde in de veelbeluisterde playlist Peaceful Piano. Inmiddels zijn we 70 miljoen streams verder. Een tweede album, Prehension, verscheen onlangs op het gerenommeerde klassieke platenlabel Deutsche Grammophon. Over het wereldwijde succes, de reacties op zijn muziek en zijn plannen schuift Joep Beving aan.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 18 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie