Uitzending
Pauw - 22-5-2017

22-5-2017

Pauw

1107 x bekeken | 0 reacties
6
Paul de Leeuw over zijn nieuwe programma 'Lekker Laat'
Vanaf maandag 29 mei presenteert Paul de Leeuw vier weken lang het nieuwe late-nightprogramma Lekker Laat!, iedere werkdag na de talkshows Pauw en Jinek, live bij de VARA op NPO1. Het leukste zomerbaantje dat hem ooit is aangeboden, zo omschrijft De Leeuw zijn talkshow. Welke vraag kunnen we niet meer horen na de voorbije dag? En welke artiest komt er een slaapmutsje halen? De Leeuw licht bij Pauw z’n plannen

Saskia Belleman
Share to FacebookFacebookShare to TwitterTwitter

Saskia Belleman volgt de rechtszaak tegen de zwembadmedewerkers en leerkrachten van het verdronken Syrische meisje. Ze doet verslag bij Pauw.

Howard Komproe gaat comedy maken in de ArenA
De Amsterdam Arena is op 30 juni voor één keer het toneel voor een groots opgezette, maar intieme comedyshow. Howard Komproe organiseert het, en wist zijn collega’s Sanne Wallis de Vries, Mike Boddé en Eric van Sauers te enthousiasmeren om mee te doen. Howard, Sanne en Mike zijn vanavond te gast om te praten over de bijzondere show.

In deze uitzending van Pauw waren Howard Komproe en Paul de Leeuw te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 22 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie