Uitzending
Pauw - 10-11-2016

10-11-2016

Pauw

1988 x bekeken | 0 reacties
6
Taakstrafdebat
Een kwart van alle taakstraffen wordt afgebroken wegens wangedrag, of zelfs helemaal niet uitgevoerd omdat gestraften niet komen opdagen. Fysiek en verbaal geweld tegen medewerkers van de reclassering neemt ondertussen alleen maar toe. Alle reden om daarover te praten vanavond. Dat doen we met Sjef van Gennip, directeur van Reclassering Nederland, met medewerkers van reclassering die geconfronteerd worden met verbaal en fysiek geweld en met taakgestraften zélf.

Leon de Winter over de Amerikaanse verkiezingen
In verschillende Amerikaanse steden protesteren duizenden Amerikanen tegen de nieuwe president Donald Trump. Er werden stenen, flessen, vuurwerk en Molotov-cocktails naar politie gegooid tijdens deze anti-Trump demonstraties. Trump zelf had vanmiddag in The Oval Office een eerste gesprek met president Obama over de machtsoverdracht. President Trump: wat kunnen we verwachten? Schrijver Leon de Winter, die jaren in Amerika woonde en de ontwikkelingen op de voet volgt praat ons bij.

In deze uitzending van Pauw waren Sjef van Gennip en Leon de Winter te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 10 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie