Uitzending
Pauw - 8-11-2016

8-11-2016

Pauw

1875 x bekeken | 0 reacties
5
Pauw President's Night
Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten: Hillary Clinton of Donald Trump? Vanavond een speciale uitzending vanuit de Melkweg in Amsterdam, geheel in het teken van de Amerikaanse verkiezingen. Waar moeten we op letten vannacht? Hoe wordt er vanuit het buitenland naar de verkiezingen gekeken? Wat betekent het als Hillary Clinton de eerste vrouwelijke president van de VS wordt? En wat zijn de gevolgen van Donald Trump als nieuwe leider van Amerika?

Samen met Neelie Kroes, Jet Bussemaker, Charles Groenhuijsen, Heleen Mees, Thomas Erdbrink, Xander van der Wulp, Marike Stellinga, Derk Sauer en Margriet van der Linden analyseren we één van de meest controversiële Amerikaanse verkiezingen ooit. Tot slot brengt Johan Fretz met het ZO! Gospel Choir een muzikale ode aan Barack Obama.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 8 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Pauw - Talkshow terug op NPO 1

    Talkshow terug op NPO 1

    29-9-2019

    Pauw President s Night Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten: Hillary Clinton of Donald Trump? Vanavond een speciale uitzending vanuit de Melkweg in Amsterdam, geheel in het teken van de Amerikaanse…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten