Uitzending
Pauw - 4-11-2016

4-11-2016

Pauw

1557 x bekeken | 0 reacties
5
Herman Koch over roman ‘De Greppel’
Herman Koch over zijn roman: ‘De Greppel’. Zijn eerdere romans werden internationale bestsellers, Van Het Diner zijn wereldwijd ruim een miljoen exemplaren verkocht. Hoofdpersoon is de burgemeester van Amsterdam die vermoedt dat zijn vrouw vreemdgaat. Er komen veel actuele thema’s langs zoals de drukte in Amsterdam tot discussie over voltooid leven

Sofie's countdown
Nog één weekend tot de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 8 november. Sofie van de Enk bespreekt elke avond het laatste nieuws rond Clinton en Trump, de opmerkelijkste fragmenten en de nieuwste peilingen.

Bram Vermeulen over 'De trek'
Er wordt heel veel gesproken over migranten maar zelden mét. In ‘De trek’ reist Correspondent Bram Vermeulen het Afrikaanse continent over om kennis te maken met de mensen die hij ‘de hoofdrolspelers in het migratiedebat’ noemt zoals de mensensmokkelaar en de drenkeling. Tijdens zijn reis komt Bram onder andere terecht in Agadez, de smokkelhoofdstad tussen West-Afrika en Europa.

Gerard Spong over Wilders' wrakingsverzoek

'De wraking waarvan je wist dat ie zou komen', noemde officier van justitie Wouter Bos het vandaag. Ondanks het wrakingsverzoek bepaalde de rechtbank dat rechter Elianne van Rens gewoon mag aanblijven. Gerard Spong over wraking, onverdraagzaamheid en een haperende livestream.

In deze uitzending van Pauw waren Bram Vermeulen (artiest), Bram Vermeulen (journalist) en Herman Koch te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 4 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie