Uitzending
Pauw - 14-11-2016

14-11-2016

Pauw

1541 x bekeken | 0 reacties
4
Tunahan Kuzu over het verkiezingsprogramma van DENK
Tunahan Kuzu, lijsttrekker van DENK, presenteert het verkiezingsprogramma. We bespreken de opvallendste punten (diversiteitsquota, loksollicitaties, positieve discriminatie, herstelbetalingen aan slavernijgebieden) en leggen hem een aantal ja/nee-vragen voor.

Dick Schoof over de nieuwe veiligheidsanalyse
Nationaal CoŲrdinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof presenteert een nieuwe veiligheidsanalyse. Het dreigingsniveau blijft op niveau 4. De kans op een aanslag is reŽel maar er zijn geen concrete aanwijzingen dat er voorbereidingen worden getroffen voor een aanslag. Wat betekent dat concreet? En welk gevaar vormen jihadisten die terugkeren uit SyriŽ en Irak?

Fresku over 'Welkom bij de Fresku Show'
"Ik wil dat je na afloop verward bent", zegt rapper Fresku over 'Welkom bij de Fresku Show'. Het is zijn debuut in het theater en dat is wennen voor maker en publiek. Er klinkt nauwelijks muziek, de grappen zijn niet enkel om te lachen, grote thema's als racisme en opvoeding worden behandeld en de Fresku-typetjes Gino Pietermaai en Willy Keurig zaaien nog meer verwarring dan anders. Vanavond schuift Fresku aan voor meer toelichting.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 14 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie