Uitzending
Pauw & Witteman - 5-3-2010

5-3-2010

Pauw & Witteman

1698 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Emile Roemer en Sven Kramer, Ireen Wüst.

Emile Roemer
De relatief onbekende Emile Roemer wordt de nieuwe fractievoorzitter van de SP. Hij heeft zich als enige kandidaat gesteld, na het plotselinge vertrek van Agnes Kant. Hij wordt gesteund door zwaargewichten in de fractie als Harry van Bommel, Ronald van Raak en Krista van Velzen. Dit betekent niet dat Roemer ook automatisch lijsttrekker van de SP wordt. In april houdt de SP eerst nog een congres waar de leden van de partij de lijsttrekker kunnen kiezen. Toch achten SP-leden de kans groot dat Roemer naast fractievoorzitter ook lijsttrekker wordt.

Sven Kramer
De Svenmania kende geen grenzen in de aanloop naar de Spelen. Schaatser Sven Kramer zou in Vancouver zegevieren, daarover bestond bij de fans geen twijfel. Ook Kramer zelf reisde vol vertrouwen af naar Canada. En daar was alle reden toe, want de afgelopen jaren stond er geen maat op Kramer. Op de vijf en tien kilometer was hij oppermachtig. Zelfs op een slechte dag kwamen concurrenten niet in de buurt. Er bestond dus geen twijfel: Kramer zou met minstens twee gouden plakken thuiskomen.

Ireen Wüst
Sven Kramer en Ireen Wüst blikken terug op de drukke week die ze hebben gehad na terugkomst van de Olympische Spelen. En hebben ze eigenlijk gestemd?

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 5 maart door de VARA en de NPS. Te gast waren Sven Kramer, Ireen Wüst en Emile Roemer. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee