Uitzending
Pauw & Witteman - 27-10-2009

27-10-2009

Pauw & Witteman

1847 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Rob van Gijzel, Linda de Mol, Annemarie van Gaal en Sybilla Dekker.

Rob van Gijzel
De rechter heeft vandaag bepaald dat de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel een veroordeelde pedofiel geen gebiedsverbod mag opleggen. Van Gijzel had een 61-jarige pedofiel een verbod opgelegd om na zijn celstraf terug te keren naar zijn woonplaats Eindhoven. Onterecht, zo stelt de rechter in een kort geding.

Sybilla Dekker
Ex-minister Sybilla Dekker reageert op het plan om de top van grote bedrijven voor minimaal 30 procent uit vrouwen te laten bestaan. Het voorstel wordt vandaag in de Tweede Kamer besproken. Het voorstel van de PvdA om wettelijk vastgelegde streefcijfers in te stellen wordt gesteund door CDA en VVD. KPN kondigde zaterdag al aan meer vrouwen in hoge functies te willen hebben. Sybilla Dekker, voorzitter van Talent naar de Top, reageert op de nieuwe ontwikkelingen.

Linda de Mol
Na de winst van de Televizier-Ring vrijdag kon Linda de Mol zich gisteravond alweer opmaken voor de première van de film Terug naar de kust, waarin ze de hoofdrol speelt. De film is gebaseerd op de gelijknamige psychologische thriller van Saskia Noort. Het verhaal gaat over de alleenstaande Maria Vos, die door een onbekende met de dood wordt bedreigd. Ze vlucht daarom met haar kinderen naar haar ouderlijk huis, aan de kust.

Annemarie van Gaal
In tijden van crisis zijn tips om geld te besparen voor veel mensen meer dan welkom. Annemarie van Gaal, onder andere bekend van het programma Een dubbeltje op zijn kant, probeert in haar boek Succes, adviezen voor een financieel onbezorgd leven mensen bewust te maken van hun financiële huishouding. De eerste druk vloog de winkel uit.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 27 oktober door de VARA en de NPS. Te gast waren Annemarie van Gaal, Herman Meijer, Linda de Mol, Rob van Gijzel en Sybilla Dekker. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!